Публікація: Біотехнологія одержання кефіру: дослідження структурно-механічних характеристик
Дата
2021
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочні напої, молочні продукти, лікувально-профілактичні властивості, реологічні характеристики
Бібліографічний опис
Біотехнологія одержання кефіру: дослідження структурно-механічних характеристик [Електронний ресурс] / Д. С. Булах [та ін.] // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали 1-ї міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 25 березня 2021 р. = Problems and achievements of modern biotechnology : materials of the 1th Intern. sci. and practical Internet conf., March 25, 2021.– Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – С. 115-116. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52568.