Публікація:
Біотехнологія одержання кефіру: дослідження структурно-механічних характеристик

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

кисломолочні напої, молочні продукти, лікувально-профілактичні властивості, реологічні характеристики

Бібліографічний опис

Біотехнологія одержання кефіру: дослідження структурно-механічних характеристик [Електронний ресурс] / Д. С. Булах [та ін.] // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали 1-ї міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 25 березня 2021 р. = Problems and achievements of modern biotechnology : materials of the 1th Intern. sci. and practical Internet conf., March 25, 2021.– Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – С. 115-116. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52568.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в