Публікація:
Методичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання

Ескіз

Дата

2023

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Технологічна практика студентів є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» (далі - Університет) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, організація технологічною практикою, керівництво технологічною практикою, календарний план проходження, звіт, індивідуальне завдання

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 29 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/66495.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в