Публікація:
Методичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання

dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївнаuk
dc.date.accessioned2023-06-23T10:14:45Z
dc.date.available2023-06-23T10:14:45Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractТехнологічна практика студентів є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» (далі - Університет) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».uk
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 29 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/66495.uk
dc.identifier.orcidhttp://orcid.org/0000-0001-6544-7602
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/66495
dc.language.isouk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectорганізація технологічною практикоюuk
dc.subjectкерівництво технологічною практикоюuk
dc.subjectкалендарний план проходженняuk
dc.subjectзвітuk
dc.subjectіндивідуальне завданняuk
dc.titleМетодичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчанняuk
dc.typeLearning Objecten
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2023_Do_tekhnolohichnoi_praktyky.pdf
Розмір:
181.22 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: