Публікація: Конспект лекцій з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу. Частина 1
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.date.accessioned | 2024-09-03T10:20:02Z | |
dc.date.available | 2024-09-03T10:20:02Z | |
dc.date.issued | 2024-03 | |
dc.description.abstract | Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, теоретико-практичний базис з прикладами сфери їх застосування для закріплення матеріалу. | |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу" [Електронний ресурс] : у 2-х ч. Ч. 1 : Загальні положення : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 143 с. | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2343-4234 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80761 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | сфера гостинності | |
dc.subject | конспект лекцій | |
dc.subject | міжнародні стандарти та якість обслуговування | |
dc.subject | якість обслуговування | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.title | Конспект лекцій з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу. Частина 1 | |
dc.type | Book | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- book_2024_Stryhul_Mizhnarodni_standarty_ta_yakist_obsluhovuvannia_Ch_1.pdf
- Розмір:
- 2.11 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: