Публікація: Особливості організації документообігу в ресторанному господарстві
dc.contributor.author | Брік, Світлана Володимирівна | uk |
dc.date.accessioned | 2016-09-30T10:43:46Z | |
dc.date.available | 2016-09-30T10:43:46Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Брік С. В. Особливості організації документообігу в ресторанному господарстві / С. В. Брік // Проблеми соціально-економічного розвитку підприємств : матеріали 7-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 29-30 жовтня 2014 р. / наук. ред.: В. А. Міщенко, О. М. Гаврись ; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – С. 90-92. | uk |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23526 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | НТУ "ХПІ" | uk |
dc.subject | план-меню | uk |
dc.subject | денні забірні листи | uk |
dc.subject | замовлення-рахунок | uk |
dc.subject | звіт товарний | uk |
dc.title | Особливості організації документообігу в ресторанному господарстві | uk |
dc.type | Article | en |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | c7fd50d0-1e30-40ca-85f4-edda3be58f0f | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | c7fd50d0-1e30-40ca-85f4-edda3be58f0f |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- Brik_Osoblyvosti_orhanizatsii_2014.pdf
- Розмір:
- 128.2 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.23 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: