Публікація:
Особливості організації документообігу в ресторанному господарстві

dc.contributor.authorБрік, Світлана Володимирівнаuk
dc.date.accessioned2016-09-30T10:43:46Z
dc.date.available2016-09-30T10:43:46Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationБрік С. В. Особливості організації документообігу в ресторанному господарстві / С. В. Брік // Проблеми соціально-економічного розвитку підприємств : матеріали 7-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 29-30 жовтня 2014 р. / наук. ред.: В. А. Міщенко, О. М. Гаврись ; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – С. 90-92.uk
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23526
dc.language.isouk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectплан-менюuk
dc.subjectденні забірні листиuk
dc.subjectзамовлення-рахунокuk
dc.subjectзвіт товарнийuk
dc.titleОсобливості організації документообігу в ресторанному господарствіuk
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationc7fd50d0-1e30-40ca-85f4-edda3be58f0f
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryc7fd50d0-1e30-40ca-85f4-edda3be58f0f

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
Brik_Osoblyvosti_orhanizatsii_2014.pdf
Розмір:
128.2 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.23 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: