Публікація:
Облікова політика підприємств готельно-ресторанного комплексу

Ескіз

Дата

2018

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Полтавська державна аграрна академія

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Ефективна, комплексна та раціональна позиція щодо організації бухгалтерського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексу ґрунтується на завданні розробки облікової політики, яка має передбачати вибір методичного інструментарію, який використовується для реалізації функцій поточного обліку, дозволяє уточнити підходи до визнання доходів і витрат, сприяє поданню достовірної і своєчасної інформації для складання фінансової звітності. Широка нормативно-правова база щодо регулювання облікової політики вимагає від всіх суб'єктів господарювання, зокрема, в сфері надання готельно-ресторанного комплексу більш пильного вивчення особливостей формування цього документу й запровадження максимально ефективних підходів для оптимізації організаційних моментів у веденні бухгалтерського обліку в умовах глобалізації інформаційних технологій.

Опис

Ключові слова

облікова політика, готельно-ресторанний комплекс, фінансова звітність, нормативно-правова база

Бібліографічний опис

Колєсніченко А. С. Облікова політика підприємств готельно-ресторанного комплексу / А. С. Колєсніченко // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукраїнської наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – Ч. 2. – С. 16-17.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в