Публікація: Готельно-ресторанний бізнес
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.contributor.author | Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна | |
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Літвиненко, Марія Владиславівна | |
dc.contributor.author | Носирєв, Олександр Олександрович | |
dc.contributor.author | Сичова, Олена Євгенівна | |
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна Юріївна | |
dc.contributor.author | Шевелюк, Михайло Михайлович | |
dc.date.accessioned | 2024-06-03T18:38:43Z | |
dc.date.available | 2024-06-03T18:38:43Z | |
dc.date.issued | 2024-03 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник підготовлений відповідно до освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти, яка реалізується в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». Матеріал навчального посібника спрямований на підготовка висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які мають необхідні загальні і спеціальні компетентності володіють креативним мисленням та на основі комплексного поєднання дослідницької, проєктної та підприємницької діяльності вирішують складні задачі інноваційного характеру в сфері готельно-ресторанного бізнесу Навчальний посібник підготовлений колективом, у складі якого викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та стейкхолдер кафедри, керівник Школи Гостинності «Horeca School». Навчальний посібник складається з десяти розділів, в яких приділяється увага різноманітним аспектам здійснення готельно-ресторанного бізнесу. Навчальний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання, а також широке коло читачів для ознайомлення з принципами готельно-ресторанного бізнесу. | |
dc.identifier.citation | Готельно-ресторанний бізнес [Електронний ресурс] : навч. посібник / Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан, М. В. Кармінська-Бєлоброва [та ін.] ; ред. Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 365 с. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-05-0493-7 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2927-7989 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0001-6544-7602 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0001-7978-866X | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0001-5577-7026 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0002-7422-8302 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-4089-3336 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0002-2924-2084 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2343-4234 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0002-7622-3193 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0001-6178-6455 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/78037 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | гостинність | |
dc.subject | стратегічний маркетинг | |
dc.subject | готельний бізнес | |
dc.subject | ресторанна справа | |
dc.subject | інновація | |
dc.subject | якість | |
dc.subject | digital-технології | |
dc.subject | HR- менеджмент | |
dc.subject | управління ресурсами | |
dc.subject | девелопмент | |
dc.title | Готельно-ресторанний бізнес | |
dc.type | Book | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication | 167e819b-e5f7-4a67-940b-95942fdd39b0 | |
relation.isAuthorOfPublication | 4dc072bf-e6da-4878-813b-8d63be7ecaea | |
relation.isAuthorOfPublication | c8a00442-a9d0-4ed7-9fcf-303043b5e897 | |
relation.isAuthorOfPublication | 0821bbb4-5574-451e-946f-f47a20c489ed | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- Book_2024_Yakymenko_Tereshchenko_Hotelno_restorannyi_biznes.pdf
- Розмір:
- 5.55 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: