Публікація:
Оцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У статті наведено дослідження щодо впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз, що містяться у зерні. Проаналізовано дані щодо біологічної цінності пророщеної кукурудзи. Дані рекомендації по використанню цього продукту як біологічно-активної добавки для профілактичного вживання з метою підвищення природних здатностей організму.

Опис

Ключові слова

ферментні системи, ліпази, пророщена кукурудза, вітаміни групи Е і В, біологічна цінність

Бібліографічний опис

Арутюнян Т. В. Оцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзи / Т. В. Арутюнян // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики : [зб. наук. пр.] / гол. ред. П. Ф. Петік. – Харків : УкрНДІОЖ НААН, 2017. – Вип. 1. – С. 126-132.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в