Публікація: Оцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзи
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України
Анотація
У статті наведено дослідження щодо впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз, що містяться у зерні. Проаналізовано дані щодо біологічної цінності пророщеної кукурудзи. Дані рекомендації по використанню цього продукту як біологічно-активної добавки для профілактичного вживання з метою підвищення природних здатностей організму.
Опис
Ключові слова
ферментні системи, ліпази, пророщена кукурудза, вітаміни групи Е і В, біологічна цінність
Бібліографічний опис
Арутюнян Т. В. Оцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзи / Т. В. Арутюнян // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики : [зб. наук. пр.] / гол. ред. П. Ф. Петік. – Харків : УкрНДІОЖ НААН, 2017. – Вип. 1. – С. 126-132.
