Публікація: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"
Дата
2024
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства є спеціальною (фаховою) дисципліною, яка вивчає принципи проєктування, архітектурно-планувальні рішення та дизайн інтер'єрів об'єктів готельного і ресторанного бізнесу. Ця дисципліна включає такі аспекти, як: функціональне зонування, організація простору для ефективного функціонування різних частин закладу; естетичний дизайн, створення привабливого й комфортного інтер'єру, який відповідає загальній концепції закладу та приваблює гостей; ергономіка та безпека, забезпечення зручності та безпеки для персоналу та відвідувачів; інноваційні рішення, використання новітніх технологій у дизайні та обладнанні закладів для підвищення ефективності, екологічності та комфорту. Дисципліна «Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства» має на меті підготовку фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу, які здатні ефективно планувати, проектувати та оформляти простори, де надаються послуги гостинності.
Опис
Ключові слова
методичні вказівки, готельно-ресторанне господарство, організація сервісного процесу, управління підприємством, економічна діяльність, проєктування виробничих цехів, об'ємно-планувальні рішення
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 42 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82544.