Публікація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.date.accessioned2024-10-21T07:26:30Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractПроєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства є спеціальною (фаховою) дисципліною, яка вивчає принципи проєктування, архітектурно-планувальні рішення та дизайн інтер'єрів об'єктів готельного і ресторанного бізнесу. Ця дисципліна включає такі аспекти, як: функціональне зонування, організація простору для ефективного функціонування різних частин закладу; естетичний дизайн, створення привабливого й комфортного інтер'єру, який відповідає загальній концепції закладу та приваблює гостей; ергономіка та безпека, забезпечення зручності та безпеки для персоналу та відвідувачів; інноваційні рішення, використання новітніх технологій у дизайні та обладнанні закладів для підвищення ефективності, екологічності та комфорту. Дисципліна «Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства» має на меті підготовку фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу, які здатні ефективно планувати, проектувати та оформляти простори, де надаються послуги гостинності.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 42 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82544.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82544
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectготельно-ресторанне господарство
dc.subjectорганізація сервісного процесу
dc.subjectуправління підприємством
dc.subjectекономічна діяльність
dc.subjectпроєктування виробничих цехів
dc.subjectоб'ємно-планувальні рішення
dc.titleМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Dyzain.pdf
Розмір:
646.87 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: