Публікація: Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
олієжирова галузь, маргаринова продукція, харчова промисловість, ресурси, сировинна база, топлений курячий жир
Бібліографічний опис
Єна О. В. Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів / О. В. Єна, В. К. Тимченко, Т. В. Арутюнян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 250.
