Публікація: Аналіз стану гастротуризму у довоєнний період та визначення можливих перспектив його розвитку після війни
Дата
2023
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
види туризму в Україні, гастрономічний туризм, гастротуризм після війни, кулінарні тури
Бібліографічний опис
Літвиненко М. В. Аналіз стану гастротуризму у довоєнний період та визначення можливих перспектив його розвитку після війни [Електронний ресурс] / М. В. Літвиненко, Є. А. Борисенко // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 1-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 листопада 2023 р. : у 2 ч. Ч. 1 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 142-144.