Публікація:
Аналіз стану гастротуризму у довоєнний період та визначення можливих перспектив його розвитку після війни

Ескіз

Дата

2023

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

види туризму в Україні, гастрономічний туризм, гастротуризм після війни, кулінарні тури

Бібліографічний опис

Літвиненко М. В. Аналіз стану гастротуризму у довоєнний період та визначення можливих перспектив його розвитку після війни [Електронний ресурс] / М. В. Літвиненко, Є. А. Борисенко // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 1-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 листопада 2023 р. : у 2 ч. Ч. 1 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 142-144.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в