Публікація:
Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

навчально-методичні матеріали, ресторанна справа, молекулярна гастрономія, приготування їжі, криогенне приготування їжі, біоактивні добавки, су-вид технологія, індукційна плита

Бібліографічний опис

Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанний бізнес" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 18 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82162.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в