Публікація:
Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.date.accessioned2024-10-08T08:06:05Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationНавчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанний бізнес" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 18 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82162.
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0001-5577-7026
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82162
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectнавчально-методичні матеріали
dc.subjectресторанна справа
dc.subjectмолекулярна гастрономія
dc.subjectприготування їжі
dc.subjectкриогенне приготування їжі
dc.subjectбіоактивні добавки
dc.subjectсу-вид технологія
dc.subjectіндукційна плита
dc.titleНавчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Restoranni_tekhnolohii.pdf
Розмір:
234.97 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: