Публікація: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"
Дата
2024-08
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем лекційних занять, завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації. Структуру методичних вказівок до виконання курсового проєкту побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
Опис
Ключові слова
сфера гостинності, методичні вказівки, курсові проєкти, бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві, готельно-ресторанний бізнес
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 98 с.