Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"

dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівна
dc.date.accessioned2024-10-02T20:25:28Z
dc.date.issued2024-08
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем лекційних занять, завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації. Структуру методичних вказівок до виконання курсового проєкту побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 98 с.
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81940
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectсфера гостинності
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectкурсові проєкти
dc.subjectбізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Biznes_planuvannia_v_hotelno-restorannomu_kursovyi_proiekt.pdf
Розмір:
1.09 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: