Публікація: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-02T20:25:28Z | |
dc.date.issued | 2024-08 | |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем лекційних занять, завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації. Структуру методичних вказівок до виконання курсового проєкту побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 98 с. | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2343-4234 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81940 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | сфера гостинності | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | курсові проєкти | |
dc.subject | бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Biznes_planuvannia_v_hotelno-restorannomu_kursovyi_proiekt.pdf
- Розмір:
- 1.09 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: