Публікація:
Спосіб одержання жиру хлібопекарського

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

ДП "Український інститут промислової власності"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Спосіб одержання жиру хлібопекарського шляхом фракційної кристалізації олії. Жир отримують в результаті процесу фракціювання соняшникової олії насиченого типу після кристалізації за температури 4-5 °C.

Опис

Бібліографічний опис

Пат. 95911 Україна, МПК A23D 9/02 (2006.01). Спосіб одержання жиру хлібопекарського [Текст] / Ф. Ф. Гладкий, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко ; патентовласник Нац. техн. ун-т "ХПІ". – № u 2014 08290 ; заяв. 21.07.2014 ; публ. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в