Спосіб одержання жиру хлібопекарського
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут промислової власності"
Анотація
Спосіб одержання жиру хлібопекарського шляхом фракційної кристалізації олії. Жир отримують в результаті процесу фракціювання соняшникової олії насиченого типу після кристалізації за температури 4-5 °C.
Опис
Ключові слова
модель корисна, патент, промисловість олійно-жирова, кристалізація фракційна, олія бавовняна, олія соняшникова
Бібліографічний опис
Пат. 95911 Україна, МПК A23D 9/02 (2006.01). Спосіб одержання жиру хлібопекарського [Текст] / Ф. Ф. Гладкий, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко ; патентовласник Нац. техн. ун-т "ХПІ". – № u 2014 08290 ; заяв. 21.07.2014 ; публ. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.