Спосіб одержання жиру хлібопекарського

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут промислової власності"

Анотація

Спосіб одержання жиру хлібопекарського шляхом фракційної кристалізації олії. Жир отримують в результаті процесу фракціювання соняшникової олії насиченого типу після кристалізації за температури 4-5 °C.

Опис

Ключові слова

модель корисна, патент, промисловість олійно-жирова, кристалізація фракційна, олія бавовняна, олія соняшникова

Бібліографічний опис

Пат. 95911 Україна, МПК A23D 9/02 (2006.01). Спосіб одержання жиру хлібопекарського [Текст] / Ф. Ф. Гладкий, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко ; патентовласник Нац. техн. ун-т "ХПІ". – № u 2014 08290 ; заяв. 21.07.2014 ; публ. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в