Публікація: Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном"
Дата
2023
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Анотація
Індивідуальне завдання з дисципліни «Управління рестораном» виконується у реферативній формі. Реферат – це короткий огляд з конкретної тематики, що систематизує та узагальнює інформацію з кількох джерел. При виконанні індивідуального завдання вітається креативний підхід, застосування інноваційного інструментарію і нестандартних способів вирішення поставлених завдань. Стиль викладу матеріалу у рефераті – науково-діловий. Індивідуальне завдання видається викладачем на початку семестру, протягом якого вивчається дисципліна. Студент має надати індивідуальне завдання для перевірки наприкінці семестру, але не пізніше терміну підсумкового оцінювання.
Опис
Ключові слова
методичні вказівки, індивідуальне завдання, ресторан, менеджмент, управління ресторанном, готельно-ресторанний бізнес
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. Ю. Чайка, В. О. Александрова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 11 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64936.