Публікація: Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном"
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | uk |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна Юріївна | uk |
dc.contributor.author | Александрова, Вікторія Олександрівна | uk |
dc.date.accessioned | 2023-05-08T18:36:54Z | |
dc.date.available | 2023-05-08T18:36:54Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description.abstract | Індивідуальне завдання з дисципліни «Управління рестораном» виконується у реферативній формі. Реферат – це короткий огляд з конкретної тематики, що систематизує та узагальнює інформацію з кількох джерел. При виконанні індивідуального завдання вітається креативний підхід, застосування інноваційного інструментарію і нестандартних способів вирішення поставлених завдань. Стиль викладу матеріалу у рефераті – науково-діловий. Індивідуальне завдання видається викладачем на початку семестру, протягом якого вивчається дисципліна. Студент має надати індивідуальне завдання для перевірки наприкінці семестру, але не пізніше терміну підсумкового оцінювання. | uk |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. Ю. Чайка, В. О. Александрова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 11 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64936. | uk |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2927-7989 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0002-7622-3193 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-3567-979X | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64936 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | методичні вказівки | uk |
dc.subject | індивідуальне завдання | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | управління ресторанном | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.title | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном" | uk |
dc.type | Learning Object | en |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2023_Upravlinnia_restoranom_referat.pdf
- Розмір:
- 537.25 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: