Публікація:
Проблеми контрафакту в харчовій промисловості

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Доведено, що одна контрафактна одиниця реалізованого товару витісняє з ринку хоча б одну одиницю легальної продукції. Таким чином, сучасна ситуація на українському та міжнародному ринках свідчить про глобальність проблеми контрафакту та піратства.

Опис

Бібліографічний опис

Шаповал В. С. Проблеми контрафакту в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / В. С. Шаповал, Н. П. Ткачова, П. Г. Перерва // Законодавство України у сфері інтелектуальної власності та його правозастосування: національні, європейські та міжнародні виміри : матеріали 10-ї Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів з проблем інтелектуальної власності, 30 вересня 2022 р. / ред. кол.: О. П. Орлюк ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. – Електрон. текст. дані. – Київ, 2022. – С. 386-390. – URL: https://drive.google.com/file/d/10xwRhkiSps3CHKtv-WHocYN5gkE_kJLM/view, вільний (дата звернення 13.12.2022 р.).

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в