Публікація:
Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Рівень розвитку науки і техніки є визначальним чинником прогресу суспільства, підвищення добробуту громадян, їх духовного та інтелектуального зростання. Успіхи в науці і техніці, створенні нових технологій, потребують міцної освітньої бази, створення наукового та творчого потенціалу країни. Відповідно до законів України ―Про освіту‖, ―Про вищу освіту‖, наказів Міністерства освіти і науки України, на заклади вищої освіти покладена відповідальність у підготовці конкурентоспроможних, висококваліфікованих фахівців, які повинні володіти сучасними інноваційними технологіями та бути підготовленими до вирішення практичних задач в межах своїх фахових компетенцій. Необхідною передумовою підвищення рівня освоєння здобувачами освіти спеціальних знань і сприяння інтенсивності розвитку творчої та професійної самостійності майбутніх фахівців виступає науково-дослідна діяльність студентів. Тому для магістрантів на другому році навчання передбачено проходження дослідницької практики, завдання якої – розвиток компетенцій, пов’язаних з організацією і виконанням науково-дослідних робіт.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, дослідницька практика, готельно-ресторанна справа, готельно-ресторанний бізнес, вища освіта, магістратура

Бібліографічний опис

Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. «"Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Л. С. Стригуль, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 2-ге вид. – 31 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82247

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в