Публікація: Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T07:46:40Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Рівень розвитку науки і техніки є визначальним чинником прогресу суспільства, підвищення добробуту громадян, їх духовного та інтелектуального зростання. Успіхи в науці і техніці, створенні нових технологій, потребують міцної освітньої бази, створення наукового та творчого потенціалу країни. Відповідно до законів України ―Про освіту‖, ―Про вищу освіту‖, наказів Міністерства освіти і науки України, на заклади вищої освіти покладена відповідальність у підготовці конкурентоспроможних, висококваліфікованих фахівців, які повинні володіти сучасними інноваційними технологіями та бути підготовленими до вирішення практичних задач в межах своїх фахових компетенцій. Необхідною передумовою підвищення рівня освоєння здобувачами освіти спеціальних знань і сприяння інтенсивності розвитку творчої та професійної самостійності майбутніх фахівців виступає науково-дослідна діяльність студентів. Тому для магістрантів на другому році навчання передбачено проходження дослідницької практики, завдання якої – розвиток компетенцій, пов’язаних з організацією і виконанням науково-дослідних робіт. | |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. «"Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Л. С. Стригуль, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 2-ге вид. – 31 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82247 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82247 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | дослідницька практика | |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.subject | вища освіта | |
dc.subject | магістратура | |
dc.title | Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Doslidnytska_praktyka.pdf
- Розмір:
- 515.51 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: