Публікація:
Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівна
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївна
dc.date.accessioned2024-10-10T07:46:40Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractРівень розвитку науки і техніки є визначальним чинником прогресу суспільства, підвищення добробуту громадян, їх духовного та інтелектуального зростання. Успіхи в науці і техніці, створенні нових технологій, потребують міцної освітньої бази, створення наукового та творчого потенціалу країни. Відповідно до законів України ―Про освіту‖, ―Про вищу освіту‖, наказів Міністерства освіти і науки України, на заклади вищої освіти покладена відповідальність у підготовці конкурентоспроможних, висококваліфікованих фахівців, які повинні володіти сучасними інноваційними технологіями та бути підготовленими до вирішення практичних задач в межах своїх фахових компетенцій. Необхідною передумовою підвищення рівня освоєння здобувачами освіти спеціальних знань і сприяння інтенсивності розвитку творчої та професійної самостійності майбутніх фахівців виступає науково-дослідна діяльність студентів. Тому для магістрантів на другому році навчання передбачено проходження дослідницької практики, завдання якої – розвиток компетенцій, пов’язаних з організацією і виконанням науково-дослідних робіт.
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. «"Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Л. С. Стригуль, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 2-ге вид. – 31 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82247
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82247
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectдослідницька практика
dc.subjectготельно-ресторанна справа
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес
dc.subjectвища освіта
dc.subjectмагістратура
dc.titleМетодичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Doslidnytska_praktyka.pdf
Розмір:
515.51 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: