Публікація: Конспект лекцій з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві". Частина 2
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.date.accessioned | 2024-09-17T08:54:01Z | |
dc.date.issued | 2024-06 | |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанне господарство потребує професійних знань, які б досконало знали найсуттєвіші матеріали та положення системи Національної стандартизації України і Державної метрологічної служби, нормативні документи системи сертифікації, основні правила стандартизації і сертифікації закладів готельно-ресторанного господарства, а також засоби вимірювань та кваліметрію. Знання, отримані студентами під час вивчення дисципліни, дозволять забезпечити високу кваліфікацію майбутніх спеціалістів у їх багатогранній діяльності, використовувати досягнення стандартизації, сертифікації та метрології в управлінні якістю продукції і послуг, сприяти прийняттю самостійних правильних рішень в умовах жорсткої конкуренції під час розгляду наукових і виробничо-господарських завдань для одержання високих результатів | |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" : у 2-х ч. Ч. 2 : Система управління якістю в ГРГ / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 163 с. | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2343-4234 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81343 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | сфера гостинності | |
dc.subject | конспект лекцій | |
dc.subject | управління якістю продукції та послуг | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.subject | якість продукції | |
dc.subject | послуги | |
dc.title | Конспект лекцій з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві". Частина 2 | |
dc.type | Book | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- book_2024_Upravlinnia_yakistiu_produktsii.pdf
- Розмір:
- 3.32 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: