Дослідження процесу іммобілізації амілолітичних ферментів на магнітних частках Fе₃O₄

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розглянуто ряд недоліків методів іммобілізації ферментів для харчової промисловості. Досліджено процес іммобілізації амілолітичних ферментів адсорбційним способом на магнітні частки без застосування додаткової функціональної оболонки.
A number of shortcomings methods of immobilization of enzymes for the food industry. The process of immobilization of amylase enzyme adsorption method for magnetic particles without the use of additional functional shell.

Опис

Ключові слова

адсорбція, ацетатний буфер, функціональна оболонка, magnetic, adsorption, acetate buffer

Бібліографічний опис

Дослідження процесу іммобілізації амілолітичних ферментів на магнітних частках Fе₃O₄ / В. С. Омельченко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 50 (956). – С. 99-102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced