Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Центр навчальної літератури
Анотація
Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загальній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, технологія харчових продуктів, продукти харчування, якість підготовки фахівців, математичне моделювання, комплексні інноваційні технології, бродильне виробництво
Бібліографічний опис
Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Центр навчальної літератури, 2014. – 456 с.