Дослідження впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

продукти харчові, цінність біологічна, метаболізм, фермент, вітамін, культура зернова

Бібліографічний опис

Арутюнян Т. В. Дослідження впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз / Т. В. Арутюнян // Тези доп. 24-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2016), 18-20 травня 2016 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – Ч. 2. – С. 243.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в