Фосфолипиды как ингибиторы окисления масел

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПИ"

Анотація

У статті розглянуті основні напрямки застосування фосфоліпідів у харчовій, косметичній промисловості, у виробництві БАД, лікувальний і профілактичний вплив фосфоліпідів, їх технологічні функції.

Опис

Ключові слова

ингибитор окисления жиров, концентрация кислорода, волюметрический метод, цепи, фосфатидный концентрат

Бібліографічний опис

Демидов И. Н. Фосфолипиды как ингибиторы окисления масел / И. Н. Демидов, А. А. Крамаренко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 3. – С. 66-71.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в