Методичні вказівки до написання рефератів з дисципліни "Організація виробництва та маркетинг"

Ескіз

Дата

2018

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Дані методичні вказівки призначені для студентів харчових спеціальностей денної та заочної форм навчання за другим рівнем вищої освіти. Реферат виконується у відповідності до загальних вимог щодо підготовки рефератів. Реферат містить два теоретичні питання, які необхідно повністю викласти. Джерела інформації для написання – рекомендована література.

Опис

Ключові слова

організація виробництва, маркетинг

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до написання рефератів з дисципліни "Організація виробництва та маркетинг" : для студ. денної та заочної форм навчання за другим рівнем вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: М. О. Попов, Н. М. Дьякова, В. Ю. Верютіна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 10 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в