Пшеничний солод - основа стабілізатора для майонезів

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті приведені результати досліджень, що показали можливість введення в рецептури майонезів добавок, що підвищують харчову цінність готового продукту. Як таку добавку пропонується використання пшеничного солоду як основи стабілізатора для майонезів. Продукт, приготовлений на основі такої добавки, є перспективним з погляду сучасних тенденцій у харчовій технології.
In clause results of researches which have shown an opportunity of introduction in compounding mayonnaise additives which raise food value of a ready product are resulted. As such additive use of wheaten malt as bases of the stabilizer for mayonnaise is offered. The product prepared on the basis of such additive, is perspective from the point of view of modern lines in food technology.

Опис

Ключові слова

температурна пауза, майонез, майонезна емульсія, жировмісні продукти, кислотність, стабілізатор

Бібліографічний опис

Данилова Л. А. Пшеничний солод - основа стабілізатора для майонезів / Л. А. Данилова, Т. В. Арутюнян, Г. О. Єлагіна // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 43. – С. 50-54.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в