Публікація:
Фактори типізації готельного господарства у формуванні звітності й здійсненні аудиту

Ескіз

Дата

2018

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Удосконалення облікових механізмів, аудиторських процедур та розробка відповідної звітної документації стають передумовою розвитку не тільки туристичної галузі, а національної економіки в цілому. Система управління готелем, хостелом, санаторієм, базою відпочинку та іншими закладами готельного бізнесу, яка ґрунтується на систематизації складовий, застосуванні індивідуального підходу до визначених класифікаційних груп, дозволяє реалізовувати комплексний контроль всіх бізнес-процесів закладу, з урахуванням факторів удосконалення звітної та контрольної функцій.

Опис

Ключові слова

типізація готельного господарства, облікова система, фінансова звітність, аудит, готельно-ресторанний бізнес

Бібліографічний опис

Колєсніченко А. С. Фактори типізації готельного господарства у формуванні звітності й здійсненні аудиту / А. С. Колєсніченко // Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб'єктів господарювання – міждисциплінарний підхід = Innovations in Accounting and Analytical Support and Management of Financial and Economic Security of State, Region, Business Entities – multidisciplinary approach : матеріали 7-ї міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. для здобувачів вищої освіти і молодих науковців,15 листопада 2018 р. – Харків : ХНУМГ, 2018. – С. 173-175.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в