Вдосконалення системи контролю технологічного процесу виготовлення харчової пластмаси

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
ФОП Панов А. М.

Анотація

Опис

Ключові слова

дротові інтерфейси, температура, тиск, обробка інформації

Бібліографічний опис

Павлюк Ю. М. Вдосконалення системи контролю технологічного процесу виготовлення харчової пластмаси / Ю. М. Павлюк, І. В. Григоренко, С. М. Григоренко // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 06-07 грудня 2018 р. – Харків : Панов А. М., 2018. – С. 204-205.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в