Математическая модель описания жизнеспособности черенков плодово-ягодных культур после криоконсервирования

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

черенки березы, плазмолиз, жизнеспособность, сортотипы

Бібліографічний опис

Горбунов Л. В. Математическая модель описания жизнеспособности черенков плодово-ягодных культур после криоконсервирования / Л. В. Горбунов, Т. Д. Дикина // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 20.