Особливості експертного дослідження сирів при розкритті економічних правопорушень
Дата
2014
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеська національна академія харчових технологій
Анотація
У роботі констатовано, що експертиза споживчих властивостей сирів означає перевірку відповідності товарних властивостей продукту існуючим державним стандартам та технічним умовам. Під час експертного дослідження якості сирів визначають органолептичні, фізико-хімічні там мікробіологічні показники, проводять бальну оцінку. Акцентовано увагу тому, що зміни якості можуть бути пов`язані: з технологією виробництва та якістю сировини, пакуванням та зберіганням, транспортуванням та способами реалізації.
Опис
Ключові слова
фальсифікація, дефекти, проби, показники якості, молочні продукти, товарний сорт сирів
Бібліографічний опис
Петрова І. А. Особливості експертного дослідження сирів при розкритті економічних правопорушень / І. А. Петрова, С. О. Петров // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Сер. : Технічні науки. – 2014. – Т. 2, вип. 46. – С. 350-354.