Дослідження впливу структурованих ліпідів та етилових ефірів на стійкість до мікробіологічного та окисного псування функціональних жирових систем

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, жирні кислоти, рафіновані олії, мікробіологічний контроль, мікроорганізми, майонези

Бібліографічний опис

Дослідження впливу структурованих ліпідів та етилових ефірів на стійкість до мікробіологічного та окисного псування функціональних жирових систем / О. В. Османова [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2012) : наук. вид. : тези доп. 20-ї міжнар. наук.-практ. конф., [15-17 травня 2012 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012. – С. 308.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в