Сучасні тенденції ринку майонезів та майонезних соусів України
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Херсонський національний технічний університет
Анотація
Опис
Ключові слова
яєчний порошок, оцет, енергетична цінність, життєвий цикл продукції
Бібліографічний опис
Анан'єва В. В. Сучасні тенденції ринку майонезів та майонезних соусів України / В. В. Анан'єва, Т. В. Матвєєва // Науково-практичні розробки молодих учених на сучасному етапі розвитку хімічних технологій : тези доп. 3-ї Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 12 травня 2016 р. – Херсон : ХНТУ, 2016. – С. 44-46.