Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Abstract
Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах.
Description
Citation
Пат. на корисну модель 141076 Україна, МПК A23G 1/36 (2006.01). Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах / Гладкий Ф. Ф., Гаврюшенко К. О., Литвиненко О. А., Сахаров О. А., Чирков І. М. ; власник ТОВ "АЛЕОЛ" (Україна). – № u 2019 08014 ; заявл. 12.07.2019 ; опубл. 25.03.2020, Бюл. № 6. – 6 с.