Ефективність праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2020

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ФОП Томенко Ю. І.

Анотація

Опис

Ключові слова

результативність праці, готельно-ресторанний бізнес, послуги, прибуток, фінансовий результат, продуктивність праці

Бібліографічний опис

Фальченко О. О. Ефективність праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : тр. 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 145-147.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в