Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактів
Дата
2018
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета – Принт"
Анотація
Опис
Ключові слова
освіжаючі напої, бродіння, дегустаційна оцінка, смакові компоненти
Бібліографічний опис
Арутюнян Т. В. Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактів / Т. В. Арутюнян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 184.