Бенчмаркінг як засіб покращення інноваційного процесу на підприємстві
Дата
2021
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, інноваційна діяльність, обмін даними, управління, економіка
Бібліографічний опис
Палієнко К. Є. Бенчмаркінг як засіб покращення інноваційного процесу на підприємстві / К. Є. Палієнко, В. О. Давидова, Ю. Л. Татаринцева // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 15-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-3 грудня 2021 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 220-221.