Публікація:
Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

дистрибуція, ринку кондитерської продукції, SWOT-аналіз, продукція борошняних виробів, нумерична дистрибуція, зважена дистрибуція

Бібліографічний опис

Літвиненко М. В. Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок / Літвиненко М. В., Проценко Н. В., Чорна І. М. // Регіональна, галузева та суб'єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 квітня 2017 р. – Харків : ХНУБА, 2017. – Ч. 3. – С. 206-208.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в