Публікація: Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок
Вантажиться...
Дата
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Харківський національний університет будівництва та архітектури
Анотація
Опис
Ключові слова
дистрибуція, ринку кондитерської продукції, SWOT-аналіз, продукція борошняних виробів, нумерична дистрибуція, зважена дистрибуція
Бібліографічний опис
Літвиненко М. В. Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок / Літвиненко М. В., Проценко Н. В., Чорна І. М. // Регіональна, галузева та суб'єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 квітня 2017 р. – Харків : ХНУБА, 2017. – Ч. 3. – С. 206-208.
