Удосконалення біотехнології виробництва глюкоамілази з використанням штаму Aspergillus awamori
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета-Прінт"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
хімічне виробництво, амілолітичні ферменти, народне господарство, культивування, ферментні препарати, кукурудзяна мука
Бібліографічний опис
Войко А. А. Удосконалення біотехнології виробництва глюкоамілази з використанням штаму Aspergillus awamori / А. А. Войко, І. А. Бєлих // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 176.