Використання Penicillium camemberti та Penicillium roqueforti для виробництва м’яких сирів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, сири, плісняві гриби

Бібліографічний опис

Миколаєнко Н. П. Використання Penicillium camemberti та Penicillium roqueforti для виробництва м’яких сирів / Н. П. Миколаєнко, С. І. Самойленко // Хімія, біо-і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості: зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянський [та ін.]; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"[та ін.]. – Харків: НТУ "ХПІ", 2021. – С. 261-262.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в