Дослідження впливу стимулятору росту на основі відходів дріжджового виробництва на салат
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
культуральні мікроорганізми, дріжджі, Saccharomyces cerevisiae, бродильні рідини, дріжджові виробництва
Бібліографічний опис
Лисак П. Ю. Дослідження впливу стимулятору росту на основі відходів дріжджового виробництва на салат / П. Ю. Лисак, Л. В. Кричковська, М. С. Лисак // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 189-191.