Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеська державна академія харчових технологій

Анотація

У статті визначено особливості проведення експертних досліджень хліба та хлібобулочних виробівдля виявлення джерел можливих порушень і попередження економічних злочинів, представлено аналізспособів фальсифікації хліба та хлібобулочних виробів у технологічному процесі виробництва, шляхивиявлення та попередження подібних правопорушень, які дозволяють виробникам отримати додатковіприбутки, а споживачам приносять збитки та загрожують погіршенням здоров’я.
The features of conducting expert research of bread and bakery products to identify sources of potentialviolations and prevention of economic crimes are outlined in the article. Analysis of the ways to bread andbakery products’ falsification in production processes, the ways to detect and prevent such violations, whichallow producers to get more profit and customers bring losses and threaten the deteriorating of health, arepresented.

Опис

Ключові слова

хліб, хлібобулочні вироби, фальсифікація, проби, експертні дослідження, показники якості

Бібліографічний опис

Петрова І. А. Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень / І. А. Петрова, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. – 2014. – Вип. 46, т. 1. – С. 281-284.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в