Екологічно безпечні рішення під час очищення стічних вод після миття овочевої продукції
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
плодоовочеві підприємства, стічні води, очищення стічних вод, харчові виробництва, миття сировини, миття обладнання, екологічна безпека виробництв, замкнені водооборотні системи, підприємства харчової промисловості, підприємства переробної промисловості, екологізація виробництва, вдосконалення технологічних процесів, мінімізація кількості відходів, екологічна ефективність, виробництво овочевої продукції, очищення стічних вод після миття овочей, ресайклінг стічних вод після миття овочей, вторинні ресурси, забруднення стічних вод харчових виробництв, механічна очистки стічних вод, забруднюючі речовини, стічні води плодоовочевих заводів, стічні води харчових підприємств, склад стічних вод, очисні споруди плодоовочевих підприємств, норми водовідведення
Бібліографічний опис
Гетта О. С. Екологічно безпечні рішення під час очищення стічних вод після миття овочевої продукції / О. С. Гетта, О. В. Шестопалов, С. С. Кулініч // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 238.