Контроль використання ароматизаторів у харчових продуктах

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

ароматоутворюючі сполуки, критерії ароматизатора, мас-спектрометрична детекція

Бібліографічний опис

Лазоренко В. В. Контроль використання ароматизаторів у харчових продуктах / В. В. Лазоренко, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 162-164. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60606.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в