Контроль використання ароматизаторів у харчових продуктах
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
ароматоутворюючі сполуки, критерії ароматизатора, мас-спектрометрична детекція
Бібліографічний опис
Лазоренко В. В. Контроль використання ароматизаторів у харчових продуктах / В. В. Лазоренко, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 162-164. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60606.