Аналіз використання біологічної добавки «Мобі-люкс» у виробницві хлібобулочних виробів
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, випічка хліба, біотехнологічні процеси, здорове харчування, виробництво хліба
Бібліографічний опис
Іванова А. В. Аналіз використання біологічної добавки «Мобі-люкс» у виробницві хлібобулочних виробів / А. В. Іванова, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 58-59. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60785.