Ферментація рослинної сировини для одержання продуктів функціонального призначення
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
здорове харчування, ферментовані продукти, ферменти, природні дріжджі, лікарські препарати, ферментовані чаї
Бібліографічний опис
Божко О. А. Ферментація рослинної сировини для одержання продуктів функціонального призначення / О. А. Божко, О. В. Звягінцева // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 325-326.